Ηλεκτρική μετακίνηση

Έφτασαν στην Ελλάδα τα δυο ηλεκτρικά σκούτερ που εισάγει η εταιρία Motoway-Καμπράνης. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι τιμές τους.

Είδαμε τα δυο νέα ηλεκτρικά σκούτερ, το Super Soco (CUx) και το Ecooter E1, από κοντά και διαπιστώσαμε το καλαίσθητο design και το υψηλό επίπεδο ποιότητας κατασκευής τους.

CUx αριστερά και Ecooter δεξιά

Πρόκειται για τα δυο μοντέλα που έχουν επιλεγεί προσεκτικά από τους ανθρώπους της Motoway, μιας και είναι σκούτερ που έχουν κυκλοφορήσει με επιτυχία σε ευρωπαϊκές και άλλες αγορές του κόσμου.

Ecooter E1 με τιμή 2.450 ευρώ

Αμφότερα έχουν την εμφάνισή τους σαν ατού, με το CUx να είναι πιο μικρό σε διαστάσεις, και το Ecooter πιο “μοδάτο” και στρογγυλεμένο.

Τα κιλά τους είναι σε χαμηλά επίπεδα, το πρώτο στα 70 και το δεύτερο στα 90, ενώ από τη νομοθεσία θεωρούνται μοτοποδήλατα και τέτοιο δίπλωμα απαιτείται από τον ιδιοκτήτη.

Super Soco CUx, με τιμή 2.400 ευρώ

Αυτό σημαίνει ότι η τελική τους – πάλι σύμφωνα με τη νομοθεσία – είναι 45 km/h, ενώ η αυτονομία της μπαταρίας μπορεί να φτάσει τα 75 χιλιόμετρα για το Ecooter E1 και 80 για το CUx.

Aντίστοιχα οι τιμές τους είναι 2.400 ευρώ για το Super Soco CUx και 2.450 ευρώ για το Ecooter E1.

Περισσότερες πληροφορίες: MOTOWAY Α.Ε., Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη, 2310-515557 και Kαμπράνης ΑΕ, Λεωφόρος Αλίμου 76, Αργυρούπολη, 210 556 1166 www.motoway.gr